title
به گزارش Alamolhoda.com، آیتالله علمالهدی در دیدار با مدیرکل صداوسیمای خراسان رضوی و جمعی از مدیران صداوسیمای استان، ضمن تأکید بر اهمیت بسیج و جامعه بسیجی، اظهار کرد: انشاالله مدیون خون شهدای بسیجی نشویم و بتوانیم پرچم بسیجیان را که امروز به دست ما رسیده است، به احتزاز در بیاوریم.
ایشان با تأکید بر اینکه عنوان بسیجی یک عنوان اجتماعی است، ادامه داد: صرف اینکه در یک ارگان نظامی بهعنوان یک نیروی بسیج مشغول به فعالیت بشویم، بسیجی نیستیم بلکه بسیجی در نتیجه یک نوع تفکر و یک اندیشه شکل میگیرد، اندیشه بسیج از تفکر امام رضوانالله علیه به وجود آمد که ما باید بررسی کنیم و ببینیم مبدا این اندیشه چه بوده است.
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی با بیان اینکه بسیج، قدرتی برای نظام است که دشمنان از این قدرت وحشت دارند، خاطرنشان کرد: دشمن دید که نمیتواند صرفا با مقابله اقتصادی و نظامی با نظام روبه رو شود بلکه در مقام تشخیص، آن چیزی که دشمن در موازنه قدرت با آن عاجز مانده است، نیروی انسانی است.
بسیج نیرویی غیر قابل پیشبینی برای دشمن
ایشان افزود: دشمن نمیداند نیروی انسانی ما در چه حدی محدود میشود که آن هم به خاطر بسیج است چون مسئله بسیج باعث میشود که همه آحاد این مردم در این تشکل قرار بگیرند به همین خاطر، نیروی انسانی در نظام اسلامی دیگر محدود نمیشود؛ بسیج در حال حاضر دارای چنین قدرتی است که تحلیل این نیرو برای دشمن بسیار حائز اهمیت است.
آیتالله علمالهدی با بیان اینکه امام رضوانالله علیه بعد از حمله آمریکاییها به طبس مسئله بسیج را مطرح کردند، اضافه کرد: ایشان احساس کردند لازم است مردم آمادگی نسبی برای رویایی با این زورگوییها پیدا کنند، از طرفی امکانات دولت نیز پاسخگوی رویارویی کامل نیست که در دفاع مقدس هم همین امر صورت گرفت از این رو اگر مردم به صحنه بیایند و دشمن با یک نیروی انسانی غیر قابل پیشبینی روبهرو شود، نمیتواند پیشروی کند.
ایشان با اشاره به اینکه اگر بسیج را بهعنوان یک جریان خاص اجتماعی حساب کنیم، باید زیرساختهای آن را فراهم کنیم که بازهم امکانپذیر، بیان کرد: اگر زیرساخت تشکل بسیج ، ایمان و خداباوری باشد، دیگر با هیچ قدرتی قابل قیاس نیست و میتواند بهعنوان یک قدرت در مقابل دشمن ایستادگی کند؛ پیروزیهای وجود مقدس پیامبر در جنگهای مختلف بهخاطر امکان حکومتی نبود بلکه بسیاری از مردم با امکانات خودشان برای دفاع از اسلام جهاد میکردند.
اخلاص و خداباوری، رمز موفقیت بسیج
عضو مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: روزی که پیامبر سپاه خودشان را تأسیس کردند، یک سلاح برای یکی از سپاهیان نخریدند بلکه افراد خودشان با امکانات خودشان میآمدند و در راه خدا جهاد میکردند، در جنگ بدر فقط ۳ اسب برای ۳۱۳ نفر وجود داشت که بهخاطر اخلاص سپاهیان، پیامبر در آن جنگ پیروز شدند؛ در بسیاری از جنگهای پیامبر نیز امکانات بسیار محدودی وجود داشت اما افراد به خاطر باورمندی به خداوند متعال، مخلصانه جهاد میکردند، این نماد و این خصوصیت در نظر امام آمد و به تشکیل بسیج فکر کردند.
ایشان با اشاره به اینکه بسیجی در صداوسیما با دیگر بسیجیها تفاوت دارد، بیان کرد: بسیج در صداوسیما یعنی یک نیروی مدافع از ارزش های انقلاب اسلامی در رسانه ، آنتن رسانه میتواند کنترل یک جریان موافق و مخالف انقلاب باشد که این رسانه در دست شماست و بسیار مهم است که چگونه از آن بهره میبرید چون وظیفه اول بسیجی، دفاع از انقلاب است.
آیتالله علمالهدی با تأکید بر اینکه بسیجی باید بتواند به خوبی و با منطق از اصول انقلاب دفاع کند، تصریح کرد: وامل هنری بسیار در این امر میتوانند مؤثر باشد که باید توجه کنید هنر در استخدام رسانه ملی باشد نه اینکه رسانه در اختیار هنر قرار بگیرد، شما عزیزان وظیفه ترویج هنر دارید.
ایشان ابراز کرد: رسالت رسانه ملی این است که هنر را در استخدام رسانه در بیاورد همانند پزشکی که علم را در استخدام خودش در میآورد، صداوسیما نباید صرفأ فقط چهرهسازی کند بلکه باید هنر را در راستای اهداف رسانه ملی به یک مرجع تبلیغی خاص در راستای اهداف اسلام و انقلاب تبدیل کند زیرا سرمایه این انقلاب و نظام است.
وظیفه رسانه ملی عدالتگستری است
امام جمعه مشهد مقدس، مسئولیت و رسالت اصلی رسانه را توسعه و ترویج انقلاب اسلامی دانست و گفت: مسئله دیگر، عدالتمحوری و توسعه عدالت است همانطور که رسالت اصلی اسلام هم عدالت محوری است که باید مرجع رسانه ملی، عدالت اسلام باشد.
ایشان افزود: عدالت به این معنا نیست که همه اندیشههای سیاسی حق بهرهبرداری از رسانه را دارند بلکه اگر حرفی در راستای دین و نظام است، میتواند از رسانه استفاده کند.
آیتالله علمالهدی با بیان اینکه رسانه ملی باید عدالت را ترویج کند، یادآور شد: رسانه ملی باید به گونهای عدالت را ترویج کند که دیگر تبعیضی در جامعه صورت نگیرد، این همان عدالتگستری است؛ این عدالتگستری در رسانه ملی عمدتا در این مسئله است که چه در بخش خبری و چه در بخشهای مختلف سیاسی و نمایشی، زمینهای به وجود بیاید که مسئولین نتوانند زمینه تبعیض ایجاد کنند.