نماینده ولیفقیه در استان خراسان رضوی گفت: آل سعود شجره ملعونهای در منطقه و جهان اسلام است که زمانی توسط استعمار انگلستان در بلاد اسلامی به وجود آمد و در تمام طول ایام، صدمات و خسارات بزرگی برای امت به بار آورده که جنایت اخیر آنها یکی از این مصادیق است.
مراسم عمامه گذاری ـ انسجام جامعه اسلامی شیعه در قالب نظامی که کاملأ جریانهای اجتماعی را به هم وابسته میکند، یک جامعه ولایی بهعنوان یک تابلوی شفاف نمایش داده بشود تا با ظهور امام عصر عجلالله تعالی فرجه الشریف بر همه کره زمین حاکم شود.
رسالتی که پیامبر بردوش می کشند برچیده کردن این سفره جاهلیت در قرن ۲۱ است که اگر این سفره برچیده بشود اجرای رسالت پیامبر و جهانی شدن پیامبر حتما صورت خواهد گرفت.
یادواره شهدای روحانی ـ نکته مهم در نوکری امام زمان، نقش داشتن در مدیریت جهانی بقیهالله در امروز است.
کتاب "مشروعیت قیام و تشکیل حکومت در عصر غیبت" رونمایی شد